Sezon başından beri ideal 11'i bulamayan Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut, Beşiktaş karşısında da arayışlarını sürdürüyor. Gençlerbirliği'ne karşı başlayan kadrodan en az 5 isim derbide kesik yiyeceği ifade edildi.

Şampiyonluk hedefiyle girdiği sezonda zirveye el sallamaya başlayan Fenerbahçe, hala ideal 11'ini arıyor.

Sarı Lacivertli çalıştırıcı Erol Bulut, Gençlerbirliği'ne mağlup olan kadroyu, derbide değiştirecek. Altay'ın yeri garanti, sakatlanan Gökhan Gönül'ün yerine ise Nazım Sangare sahada yer alacak. Stoperdeki Serdar-Szalai ikilisi bozulmayacak, ancak ilk golünü Gençlerbirliği'ne atan Novak yerini Caner Erkni'e devredecek.

Kadro dışı kaldığı 3 maçın ardından Gençlerbirliği yenilgisini de kulübeden izleyen Caner, Beşiktaş'a karşı ilk 11'de sahne alacağı belirtiliyor.

Orta sahada Gustavo yine vazgeçilmez, ancak Sosa ile Mert Hakan değil. Bu ikiliden birisi yerini İrfan Can'a kaptıracak.

İrfan Can Kahveci ile Pelkas arasında on numara ve kanat tercihi yapılacak. Osayi de tartışmalı performansına rağmen mevkiinin en iyisi olarak yerini koruyacak.

En uçta ise, forma giymediği maçlarda mumla aranan isimlerden, cezası biten Valencia boy gösterecek.

Samatta ve Cisse'de hayal kırıklığı yaşayan, Thiam'da umduğunu bulamayan Fenerbahçe gol ümidini Ekvadorlu yıldıza bağlayacak.

Kadroyu büyük ölçüde netleştiren Erol Bulut'un B planı ise Gustavo-İrfan ikilisinin önüne Valencia-Pelkas-Osayi'yi atıp en uçta Thiam'ı kullanmak olacağı belirtiliyor.

İŞTE FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ

ALTAY BAYINDIR

NAZIM SANGARE

SERDAR AZİZ

ATTILA SZALAİ

CANER ERKİN

GUSTAVO

SOSA

OSAYİ

İRFAN CAN KAHVECİ

PELKAS

ENNER VALENCİA

Kayank: Fotomaç