Son olarak Süper Lig'in 11. haftasında Denizlispor deplasmanına konuk olan Fenerbahçe, 10 kişi kalmasına rağmen mücadelden 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşmanın ardından hakemle ilgili eleştirilerin yoğun olduğu Sarı Lacivertli camiada, bir yandan da Alanyaspor ve Galatasaray ile aynı puanı paylaşmanın mutluluğu yaşanıyor.

Sarı Lacivertli takım, Denizli'de aldığı 3 puanla oldukça kritik bir sınavı atlatmış ve Beşiktaş mağlubiyetinin ardından yeniden zirveye ortak olmuştu.

Bununla beraber Fenerbahçe'de uzun yıllar forma giymesinin ardından sezon başında takımda değerlendirilmeyen Faslı futbolcu Nabil Dirar'ın yeni takımının belli olmaya yakın olduğu öne sürüldü.

Fenerbahçe'de zaman zaman kadro dışı da bırakılan deneyimli futbolcunun, ara transfer sezonunda yeni takımına gideceği ifade edildi.

Belçika basınında yer alan haberlere göre Dirar, ara transfer sezonunda Sarı Lacivertli kulüpten ayrılarak eski kulübü Club Brugge'a gidecek. Ancak bir şartla...

Sport.le360'ta yer alan habere göre; Brugge yetkilileri, Dirar'ı renklerine bağlamak istiyor ancak bunun için herhangi bir bonservis ödemek istemiyor.

.

Kaynak: Fotomaç