Süper Lig'de sezonu üçüncü sırada tamamlayan Fenerbahçe, transfer çalışmalarınada hız kesmeden devam ediyor.

TRT Spor'da yer alan habere göre; Sarı Lacivertli takım Kayserispor forması giyen 18 yaşındaki kaleci Doğan Alemdar'ı renklerine bağlamak istiyor. Fenerbahçe'nin genç eldiveni sezon başından beri takip ettiği de çıkan haberler arasında.

Sarı Lacivertli kulübün, Doğan Alemdar ilgisi Altay Bayındır'ın satış iddialarını da beraberinde getirdi. Sezon sonu kiralıktan dönecek olan ve Belçika'da iyi bir performans sergileyen Berke Özer'in de kadroya döneceği tahmin ediliyor.

Fenerbahçe'de transferin gerçekleşmesi durumunda Doğan Alemdar'la birlikte kadrodaki kaleci sayısı 4'e yükselecek. Altay'ın yurt dışından önemli taliplerinin olduğu da çıkan haberler arasında.

Öte yandan transferde ısrarcı olan Fenerbahçe cephesinin oyuncunun menajeriyle görüşme yapıldığı öne sürüldü.

1.89 boyunda olan gelecek vadeden kalecinin Kayserispor ile 2022 Haziran'a kadar sözleşmesi bulunuyor. Henüz A Milli Takım forması giyen Doğan, U17'de 2, U18'de 3, U19 ve U21'de ise 1'er maçta forma giydi.

2018'de kulübüyle profesyonel sözleşme imzalayan ve geçtiğimiz sezon A takım kadrosuna dahil edilen Doğan, bu sezon Lung'un sakatlanmasıyla formayı kaptı ve 29 resmi maçta görev aldı.

Kaynak: Fotomaç