Sarı-Lacivertli ekip, buna rağmen futboluyla alkış aldı. Maçtan sonra Cocu da takımını tebrik etse de, “Bazı pozisyonlarda yeterince oyuncumuz yok. İyi bir forvet arıyoruz” sözleriyle yönetime transfer mesajı gönderdi. Sarı-Lacivertliler’in elinde şu anda hiç forvet yok. Bu nedenle öncelik bu pozisyona verilmiş durumda. Damien Comolli, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda en az bir yeni forvetin sahada olması için elinden geleni yapıyor.

Fenerbahçe’nin elinde geniş bir transfer listesi var. Atletico Madrid’in yıldızı Kevin Gameiro, Villarreal’deki gururumuz Enes Ünal ve Barcelona’dan ayrılmaya hazırlanan Paco Alcacer; Comolli’nin öncelik verdiği isimler. Bu oyuncuların hepsi için kulüplerine kiralık teklif gönderildiği öğrenildi. Ayrıca yeniden kiralanması gündemde olan Vincent Janssen için de girişimler devam ediyor.

Acil forvet arayışındaki Fenerbahçe’ye menajerlerden de öneri üstüne öneri geliyor. Schalke’nin Arjantinli yıldızı Franco Di Santo, teklif edilen oyunculardan biri. Geçtiğimiz sezonu Swansea’de kiralık olarak geçiren Chelsea’nin 20 yaşındaki golcüsü Tammy Abraham da Comolli’ye önerildi. Abraham hakkında bilgi sahibi olan ve bu transfere sıcak bakan Comolli, son kararı Cocu’ya bıraktı. 




Kaynak:Fanatik