Fenerbahçe'de sakatlığını atlatan ve takıma geri dönen 30 yaşındaki oyuncu Hasan Ali Kaldırım’da temkinli ilerleme devam ediyor. Tecrübeli sol bekin halen daha ilk 11 için hazır olmadığı ifade edildi. Yeni bir sakatlığa neden olmamamk  için 30 yaşındaki sol bek Hasan Ali'nin tam anlamıyla hazır olması bekleniyor. Deneyimli oyuncu Hasan Ali Kaldırım'ın kademe kademe ilerleyeceği, teknik direktör Ersun Yanal'ın şu anda Dirar'a sol bekte forma vereceği ifade edildi.

Ankaragücü mücadelesi öncesi Sarı Lacivertli ekipte iki isim sarı kart sınırında bulunuyor. Gelecek hafta Kadıköy'de oynanacak Galatasaray mücadelesinden dolayı herkesin merak ettiği isimler; Gustavo ve Vedat Muriqi oldu.

3 sarı kartla oynayan iki Fenerbahçeli oyuncu; bir sarı kart daha görürlerse Galatasaray derbisini kaçıracaklar. Süper Lig yarışında her maçı önem taşıyan Fenerbahçe’de, ilk 11’in değişmez isimleri; Muriqi ile Luiz Gustavo’nun hata yapma şansları da bulunmuyor. Bu nedenle tüm gözler MKE Ankaragücü deplasmanında bu iki futbolcuda olacak.

Kaynak: İnternet Spor