Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Medipol Başakşehir'i 2-1 mağlup eden Göztepe, 26. hafta mücadelesinde yarın Fenerbahçe'ye konuk olacak.

Ülker Stadı'nda saat 19.00'da oynanacak Fenerbahçe-Göztepe maçında, karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

Ligde son 5 maçta sadece 1 galibiyeti bulunan Göztepe, 26. haftaya 11. sırada girdi. Bu sezon şimdiye kadar 12 deplasman maçında 10 puan toplayan İzmir ekibi, dış sahada sadece Demir Grup Sivasspor ve İttifak Holding Konyaspor'u mağlup etti.

Bu sezon İstanbul'da çıktığı 4 karşılaşmada galibiyeti bulunmayan Sarı Kırmızılı takım, Beşiktaş'a 2-1, Galatasaray'a 3-1 mağlup oldu. Kasımpaşa ve Başakşehir ile golsüz berabere kaldı. Son antrenmanını bugün İzmir'de gerçekleştirecek Göztepe'de eksik oyuncu bulunmuyor.

Son 11 maçta sadece derbi maçta Galatasaray'a mağlup olan Fenerbahçe, ilk devrede İzmir'deki karşılaşmada Göztepe'yi 3-2 mağlup etmişti.

Sarı Lacivertli takım ise Göztepe maçında 4 futbolcusundan yararlanamayacak.

Fenerbahçe'de sakatlıklarını atlatan ancak henüz takımla çalışmalara başlamayan Luiz Gustavo, İrfan Can Kahveci ve Filip Novak kadroda yer alamayacak.

Bu isimlerin yanı sıra kupadaki Medipol Başakşehir mücadelesinde kırmızı kart gören Mauricio Lemos da kart cezası nedeniyle arkadaşlarını yalnız bırakırken, sakatlığı sebebiyle sezonu kapatan Diego Perotti de eksikler arasında yer alıyor.

Fenerbahçe'de 5 futbolcu, Göztepe maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Enner Valencia, Marcel Tisserand, Mert Hakan Yandaş, Serdar Aziz ve Sinan Gümüş, yarın sarı kart görmeleri halinde 27. haftada Trabzonspor ile oynanacak maçta forma giyemeyecek.

Karşılaşma öncesi Sarı Lacivertli taknik direktör Erol Bulut ilk 11'ini büyük oranda belirlerken, sakatlığını atlatan Pelkas'ın mücadeleye yedek kulübesinde başlaması bekleniyor.

İşte Fenerbahçe'nin muhtemel Göztepe maçı 11'i;

Altay Bayındır

Nazım Sangare

Serdar Aziz

Attila Szalai

Caner Erkin

Sosa

Ozan Tufan

Mesut Özil

Valencia

Osayi Samuel

Thiam

Kaynak: Fotomaç