Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’de bu hafta çok hareketli geçecek.

Sarı Lacivertli başkan Ali Koç’un da bayramlaşma sırasında ifade ettiği yeni teknik direktör ve transferlerin birkaç gün içinde açıklanması bekleniyor.

8 Ağustos’ta Samandıra’da toplanacak olan Fenerbahçe, Koronavirüs testlerine girecek ve sonuçların ardından Topuk Yaylası'nda kampa girecek.

Takımın yeni teknik direktörü Erol Bulut’un da bir iki güne kadar İstanbul’a gelip takım planlamasına son noktayı koyması ve hazırlık maçı programını netleştirmesi bekleniyor.

Fenerbahçe’nin anlaşmaya vardığı Mert Hakan Yandaş, Gökhan Gönül, İsmail Yüksek ve Barış Sungur da çalışmalarda yer alacak.

Topuk Yaylası’nda yaklaşık 10 gün kamp yapmayı planlayan Sarı Lacivertli takım, ardından hazırlık maçları ve özel turnuva için İstanbul’a dönecek.

Kampın ardından takımda gidecek ve kalacak oyuncuları belirleyecek olan yeni teknik adam Erol Bulut, raporunu Sarı Lacivertli yönetime sunacak.

Öte yandan İsmail Yüksek transferi karşılığında Gölcükspor'a verilecek oyuncular netleşmeye başladı.

TFF 3. Lig ekibinin, Fenerbahçe'den bu sezon altyapıdan A takıma yükselen Emre Nasuh ve Cenk Alptekin'i talep edeceği belirtiliyor.

İki oyuncu da kariyerlerine Fenerbahçe'de devam etmek istediği çıkan haberler arasında.

Ayrıca Emre ve Cenk'in, Gölcükspor dışında başka takımların da listesinde olduğu iddia ediliyor.

Cenk Alptekin'in, Portekiz kulüplerinin radarında olduğu öne sürülüyor.

Kaynak: TRT Spor