Seri galibiyetler elde ederek zirveyi yakalamak isteyen Phillip Cocu'nun en büyük umudu son iki sezonun istatistikleri..


Yardımcıları ile söz konusu dönemleri inceleyen Hollandalı hoca, takımın lige puan kayıpları ile başladığını, sonrasında ise çıkışa geçtiğini tespit etti.

Cocu, bu sezon da oyunculardan aynı yükselişi bekliyor...

FİZİKSEL EKSİK GİDERİLDİ
Antrenman verileri de bu hedefi destekliyor. Milli arada yapılan yoğun çalışmalarla oyuncuların kondisyon seviyelerinin gözle görülür şekilde iyileştiği Samandıra'dan gelen bilgiler arasında..Cocu, Sivas maçıyla birlikte bunun sahaya da olumlu yansımasını bekliyor..

Tecrübeli çalıştırıcının, kurmayları ile yaptığı konuşmalarda, "Trnava ve Başakşehir maçlarında takım çıkış sinyallerini zaten verdi. Bu oyunu sürdürürsek kısa sürede alt sıralardan kurtulup, istediğimiz noktaya geliriz" dediği öğrenildi..

Demir Grup Sivasspor maçının hazırlıklarına devam edildi..Phillip Cocu yönetimindeki antrenmanda oyuncular ısınma hareketlerinin ardından pas ve taktik çalışmaları gerçekleştirdi..Milli takım kampından dönen isimlerden sadece Şener idmanda yer alırken, tedavisi süren Mehmet Topal ve diğer milli futbolcular çalışmaya katılmadılar. Oyuncuların hırslı ve neşeli olmaları gözlerden kaçmadı.


Comolli'den zeytin dalı
Sportif direktör Damien Comolli de dünkü antrenmanı izledi. Fransız idareci bir ara çalışmayı takip eden basın mensuplarının yanına gelerek sohbet etti..Comolli'nin sıcak yaklaşımı, 'Cocu ve kendisine yönelik medyadaki sert eleştirilere karşı zeytin dalı uzatıyor' yorumu yapıldı.