Avrupa Ligi'nde Dinamo Zagreb'i konuk edecek Fenerbahçe'de hedef grup liderliği.

Deplasmanda 4-1 mağlup oldukları Dinamo'dan rövanşı almak istediklerini belirten sportif direktör Damien Comolli "Son 2 maçımızda 6 puan hedefliyoruz. Amacımıza ulaşırsak gruptan lider olarak çıkabiliriz" dedi.

"ÇOK ŞEY GÖRDÜM AMA KONUŞMAK İSTEMİYORUM"

Fenerbahçe teknik direktörlük koltuğunda vekâleten oturan Erwin Koeman, Dinamo Zagreb maçı öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Basın toplantısında Koeman'a sorulan sorular Dinamo karşılaşmasının önüne geçerken, Hollandalı teknik adam konuşmakta zorlandı. Takımda yaşanan birçok sorunu dile getirmediğini ifade eden Koeman, "Ben göreve 3 Ağustos'ta başladım. Sezon başındaki 6-7 haftayı kaçırdım ki, bu çok önemli bir dönem" derken, "Başladığımda ise Benfica maçı çok yakındı. Çok şey gördüm ama konuşmak istemiyorum. İyi şeyler var, daha az iyi şeyler var. Ne gördüğümü biliyorum" sözleriyle sır vermekte kaçındı. Geleceğiyle ilgili soruları "Bunu üstlerim cevaplayabilir" diyerek geçiştiren Hollandalı, "Herkes neler olduğunu bilmek ister. Neler olacağını göreceğiz ama şu anda buradayız" dedi.


Kaynak:Türkiye