Süper Lig'de geçen sezon unutmak isteyeceği bir sezon geçiren ve bu transfer döneminde yaptığı transferlerle şampiyonluk hedefini belirleyen Fenerbahçe'de daha şimdiden ayrılacak oyuncular da yavaş yavaş belli olmaya başladı.

ORTA SAHADAN BİRİ GİDİYOR

Kadrosuna 10'dan fazla oynuncuyu transfer eden ve orta saha rotasyonu neredeyse 10 kişiye çıkan sarı lacivertli kulüpte orta sahadan bir isim devre arasında yolcu.

Süper Lig'e bildirilen 28 kişilik kadroda da yer almayan ve bu yüzden ligde hiçbir maçta forma şansı bulamayan ve yaklaşık 2 sezon önce Trabzonspor'dan transfer edilen Mehmet Ekici, Fenerbahçe ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Almanya kulüplerinden birinin, 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Mehmet Ekici ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığı, oyuncunun ara transfer döneminde anlaştığı Alman kulübüne sezon sonunda imza atacağı kaydedildi. Ekici ile anlaşan ve ismi belli olmayan Alman kulübünün, devre arasında oyuncu için Fenerbahçe'ye cüzi bir miktarda teklif sunacağı da gelen haberler arasında.

DIRAR'IN MENAJERİNDEN YOKLAMA

Öte yandan basında çıkan haberlere göre milli maç arasını değerlendirmek isteyen çeşitli menajerler, sözleşmeleri sona eren veya takımdan gönderilmek istenen oyuncular için harekete geçti. 

Sarı lacivertli kulüple sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Nabil Dirar'ın menajeri ise Fenerbahçe'nin Sportif Direktörü Damien Comolli'ye mesaj göndererek oyuncunun sözleşmesinin uzatılıp uzatılmayacağını sordu. Fransız futbol adamı ise bu teklife henüz bir yanıt vermiş değil.

İsmi verilmeyen bir Alman kulübüyle anlaştığı kaydedilen Mehmet Ekici, bu sezon Fenerbahçe'de lig kadrosuna yazılmamıştı. Bu gelişmelerin üzerine sarı lacivertli ekibin teknik patronu Ersun Yanal, geçtiğimiz günlerde aldığı bu karar hakkında oyuncuyla kişisel hiçbir meselesinin olmadığını ve takıma gelir gelmez Trabzonspor'dan da eski öğrencisi olan Ekici'yi ilk oynatan hocalardan biri olduğunu belirtmişti.

(AsistAnaliz)