Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de takımdan ayrılacak isimler netleşmeye başladı. Sezon sonunda bazı isimlerle yollarını ayıracak olan Sarı Lacivertli takımda ilk ayrılık belli oldu.

Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği Uruguaylı stoper Mauricio Lemos performansıyla hayal kırıklığı yaratmıştı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; bu sezon ligde sadece 8 maçta forma şansı bulan Lemos'un üstü şimdiden çizildi. Son 2 maçta sakatlığı olmamasına rağmen kadroya dahil edilmeyen 26 yaşındaki savunmacı ile sezon sonunda yollar ayrılacak.

Teknik sorumlu Emre Belözoğlu'nun sportif direktörlük yaptığı dönemde kadroya katılan Lemos beklenen performansı sergileyemedi. Belözoğlu, 25 yaşındaki futbolcudan çok şey beklediklerini dile getirmişti ancak umulan olmadı.

Sarı Lacivertli kulüp 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Uruguaylı stoperi kiralık olarak başka bir takıma göndermeyi planlıyor. Anadolu kulüplerinin Lemos'u transfer etmek istediği ancak Uruguaylı stoperin Türkiye'de Fenerbahçe'den başka bir takımda oynamak istemediğini yönetime ilettiği de iddialar arasında.

Öte yandan sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Mauricio Lemos'un yeniden İspanya'ya dönmek istediği ifade ediliyor.

Kaynak: Fotomaç