Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören Serdar Dursun, takımla çalışmalara başladı.

Bundesliga 2'de Darmstadt formasıyla 33 maçta 27 gol atarak gol kralı olan 29 yaşındaki oyuncu, büyük umutlara Sarı Lacivertli takıma transfer olmuş ancak daha ilk resmi maçında yaşadığı talihsiz sakatlıkla formasına hasret kalmıştı.

Geçirdiği ameliyatın ardından bir süre kolu askıda kalan Serdar Dursun daha sonra salonda özel antrenmanlarla çalışmalara başlamıştı.

Yarınki Giresunspor karşılaşmasında kulübede olması beklenen Serdar Dursun, Sarı Lacivertli teknik direktör Vitor Pereira'nın görev vermesi durumunda Hatayspor deplasmanında görev yapabilecek.

Deneyimli çalıştırıcı Pereira'nın oyun sisteminde büyük önem taşıyan Jose Sosa ile orta dörtlünün sağında görev yapan Nazım Sangare'nin tedavilerine devam ediliyor. İki oyuncunun 3 Ekim'de oynanacak Kasımpaşa maçına yetişebilmesi için yoğun bir tedavi programı uygulanıyor. Bir diğer sakat isim Miha Zajc ise özel bir program eşliğinda takımdan ayrı çalışmaya başladı.

Üçlü defansta sağ stoper olarak başarılı bir performans gösteren Marcel Tisserand'ın tedavisi devam ederken oyuncunun 9. haftadaki Trabzonspor maçında oynayabilecek seviyeye gelmesi bekleniyor.

İRFAN CAN ŞOKU!

Hürriyet'te yer alan habere göre; Sivasspor maçında sakatlık geçiren İrfan Can Kahveci'nin bir süre Sırbistan'da özel tedavi gördükten sonra Samandıra'da tedavisine devam edildiği ancak oyuncunun 1 ay sonra oynayabilecek seviyeye geleceği ifade edildi.

Kaynak: Fotomaç