Ülkesinde yayın yapan Canal del Futbol’a açıklamalar yapan Sarı Lacivertli ekibin Şilili futbolcusu Mauricio Isla, Arjantin kulübü Boca Juniors’ın kendisini transfer etmek istediğini söyledi.

Bu kulüpte başkan yardımcılığına getirilen Juan Roman Riquelme’nin kendisini üç defa aradığını dile getiren Isla, “Menajerimi değil doğrudan beni aradı. O ana kadar beni istediklerini bilmiyordum” ifadelerini kullandı.

Aralarında geçen konuşmayı da anlatan sağ bek oyuncusu Isla, “Bana ‘Boca’da oynamak ister misin?’ diye sordu. Ben de ‘Kim istemez ki? Boca, Güney Amerika’nın en büyük kulüplerinden biri’ dedim. Bunu üzerine Ocak ayında beni transfer etmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi” şeklinde konuştu.

Ancak daha sonra bu teklifi reddettiğini belirten 31 yaşındaki Mauricio Isla, “Fenerbahçe’nin devre arasında beni bırakması çok zordu. Kulübümün kararına saygı duymak zorundaydım” ifadelerini kullandı.

Isla bir gün Arjantin ekibi Boca Juniors’ta oynayabileceğini belirtirken şu anda ise tamamen Fenerbahçe’ye konsantre olduğunu dile getirdi.

Kaynak: Goal.com