Koeman ile 'yola devam' kararı alıp devre arası yapılacak takviyeler için liste oluşturmaya başlayan Fenerbahçe'de 3 isim daha gündeme geldi..

Bu oyuncuların da Athletic Bilbao'lu kanat oyuncusu Iker Muniain, Lokomotiv Moskova'nın orta sahası Anton Miranchuk ve Manchester'lı orta saha Andreas Pereira olduğu bildirildi..

Futbolcuların ortak noktası sezon sonunda sözleşmelerinin bitecek olması... Sarı lacivertli kulübün buradan hareketle önce oyuncuların menajerleri ile masaya oturacağı gelen haberler arasında..

MUNİAİN 10, ANTON VE ADREAS 8

Görüşmelerin olumlu sonuçlanması halinde bu kez kulüplerle temaslara başlanacağı oyuncuların sezon sonu serbest kalma durumundan faydalanarak fiyatlarının aşağı çekilmeye çalışılacağı bilgisi paylaşıldı.
.
Bu isimlerden en az ikisi ile kadronun takviye edilebileceği kaydedilirken, orta sahalar Miranchuk ve Pereira arasında fiyatı daha makul olanının seçileceği bildirildi. Adaylardan 25 yaşındaki Muniain'in piyasa değeri 10 milyon euro civarında..

23'lük Anton Miranchuk'un değeri 8 milyon euro..

22 yaşındaki Andreas Pereira'nın değerleri de Miranchuk gibi 8 milyon euro..



KİRALIK TEKLİFLER HAZIRLANIYOR

Daha önce listeye eklenen Liverpool'lu sol bek Alberto Moreno, Benfica'nın sağ açığı Eduardo Salvio ve Cardiff'li forvet Zohore için de kiralama tekliflerinin hazırlanmaya başladığı ifade edildi.
.
KRİTERLER BELİRLENDİ: ÜST SINIR 27

Öte yandan yönetim devre arasında yapılacak takviyeler için bazı kriterler de belirledi. Takımın yaş ortalamasını düşürmek isteyen sarı- lacivertliler, çok kaliteli bir futbolcu olmadığı sürece 30 yaş ve üstü isimlerle görüşmeme kararı alırken, hatta en üst yaş sınırını 27 olarak belirledi.
.
Yönetim ayrıca Moreno, Salvio ve Zohore dışında kiralık oyuncu almayı da fazla düşünmüyor. Listeye girecek sürpriz isimler arasında serbest kalmış oyuncular yer alırsa imza parası ödenmeden bonuslarla trasfer bitirilmeye çalışılacak..

Yukarıdaki isimler dışında belirlenecek alternatifler için de en fazla 2.5 milyon euro'luk bir bonservis bedeli ödenecek..



Iker MUNİAİN
Ülkesi: İspanya
Yaş: 25
Boy: 1.69
Pozisyon: Sol kanat
OYNADIĞI TAKIMLAR
Athletic Bilbao (359 maç 51 gol
.
Anton Miranchuk
Ülkesi: Rusya
Yaş: 23
Boy: 1.83
Pozisyon: Orta saha
OYNADIĞI TAKIMLAR
L.Moskova (63 maç 13 gol) Levadia (35 maç 15 gol)
.
Andreas Pereira
Ülkesi: Brezilya
Yaş: 22
Boy: 1.78
Pozisyon: Orta saha
OYNADIĞI TAKIMLAR
M.United (18 maç 1 gol) Valencia (29 maç 1 gol) Granada (37 maç 5 gol)


Kaynak:Fotomaç
.