Türkiye Kupası’ndaki finalin ardından çok sert açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sonrasında sessizliğe gömülmüştü. Sarı-Lacivertli kulübün patronu bugün 10.30’da Ülker Arena’da yapılacak Olağan Mali Genel Kurul’da konuşacak.

RAPOR HAZIRLAMIŞTI

Fenerbahçe’de merak edilen fazlasıyla konu var. Özellikle teknik direktör Vitor Pereira ile yola devam edilip edilmeyeceği belirsizliğini koruyor. Portekizli çalıştırıcı seneye de takımın başında olacakmış gibi transferle ilgili rapor hazırlayıp, yönetime sunmuştu. Başkan, Pereira konusundaki kararı bugün açıklayacak.

DETAYLI KONUŞACAK

Sözleşmesi biten Gökhan Gönül için ise son günlerde yönetim aniden devreye girmişti. Aziz Yıldırım’ın, taraftarların kalmasını istediği Gökhan’la ilgili konuşacağı öğrenildi. Camia, Gökhan Gönül’ün yanı sıra dış transferde yapılacak hamleleri de merak ediyor. Başkan, transferle ilgili detaylandırmalar yapmayı düşünüyor.

KRİTERLER NELER?

Başkan konuşmasında en büyük bölümü, UEFA ile yapılan anlaşmaya ayıracak. Yeni dönemin yol haritası hakkında bilgiler verecek Yıldırım, UEFA kriterlerinin önemini tek tek kürsüde anlatacak. Başkanlık konusunda her defansında Yargıtay kararını beklediğini söyleyen Yıldırım’ın, spor gündemiyle ilgili genel bir değerlendirmede bulunması da bekleniyor.