Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin teknik direktörü Ersun Yanal, Antalyaspor mücadelesinin 11'inde önemli değişiklikler yapacağı düşünülüyor.

Sarı Lacivertli ekipte Garry Rodrigues ve Emre Belözoğlu sakatlığı; Isla sarı kart, Deniz Türüç ise kırmızı kart cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

56 yaşındaki Sarı Lacivertli teknik adam Ersun Yanal, stoperdeki hatalarıyla takımın puan kayıplarında önemli rol oynayan Jailson’u yedeğe çekmeyi planlıyor. Fenerbahçe'de Serdar Aziz'in yanında yeni transfer Falette’in yer alması bekleniyor.

Sarı kart cezası bulunan Isla’nın yerine ise sağ bekte Dirar görev yapacak. Kart cezası biten Gustavo’nun yanında ise Tolga Ciğerci’nin forma şansı yüksek olduğu düşünülüyor.

Fenerbahçe'de bir büyük sürpriz de forvet arkasında yaşanabilir.

Galatasaray derbinin son dakikalarında oyuna girerek takıma heyecan getiren Mehmet Ekici’ye 11 yolu gözüktüğü ifade edildi. Sarı Lacivertli ekipte bu durumda Kruse’nin sol kanata geçebileceği belirtiliyor.

Öte yandan Ferdi Kadıoğlu’nun da ligde oynanacak Fraport-Tav Antalyaspor mücadelesinde sağ kanatta görev yapabileceği çıkan iddialar arasında.

Kaynak: TRT Spor