Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’nin son haftalardaki kötü oyununa takımın 31 yaşındaki Alman futbolcusu Max Kruse’nin isyan ettiği ifade edildi.

Skorer'de yer alan habere göre; Sarı Lacivertli ekibin oyun kurucusu olan yıldız futbolcu Kruse takımda yaşanan sistem ve taktik sıkıntı sebebiyle tam olarak performansını da yansıtamıyor. Kariyeri boyunca Almanya’da forma giyen ve ilk kez ülkesi dışına çıkan 31 yaşındaki forvet oyuncu Kruse, Almanya Bundesliga’da taktiksel oyun üzerine oynamaya alışkındı.

Ancak Fenerbahçe'de tam tersi bir durum söz konusu. Transferlerin gecikmesi, sakatlıklar ve ayrılıklar sebebiyle yaşanan değişimler en çok Alman yıldızı etkilediği öne sürüldü.

Öte yandan Sarı Lacivertli teknik direktör Ersun Yanal’ın dayanıklılık ve enerji üzerine bir oyun inşa etmesi de Alman oyuncuyu zorladığı belirtildi. Verdiği topu alamayan, pas trafiği olmadığı için takımı yönetemeyen, kanatlar olmadığı için de tıkanan oyunu açamayan deneyimli 31 yaşındaki Sarı Lacivertli oyuncu tek başına mücadele etmekte zorlanıyor. Kruse’nin bu konuyla alakalı sıkıntılarını yakın çevresiyle paylaştığı ifade edildi.

Fenerbahçe'de en önemli sorunlardan biri de kanatların olmadan maça çıkılması olduğu belirtiliyor. Buna karşılık Garry Rodrigues'in sakatlığı nedeniyle derbide olmaması ve devre arasında ise Victor Moses'in Serie A ekibi Inter’e transferinin kanatları zayıflattığı konuşuluyor.

Kaynak: Super Haber