Yarın Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında deplasmanda Benfica ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'ye sakatlardan bir iyi, bir de kötü haber geldi... Adalesindeki ağrı nedeniyle cuma günü yapılan idmanda sadece düz koşu yapan Mehmet Topal, dün takımla birlikte çalıştı. Tecrübeli futbolcu, Josef de Souza'nın cezası nedeniyle oynamayacağı zorlu karşılaşmada büyük ihtimalle ilk 11'deki yerini alacak. Yeni transfer Andre Ayew'den gelen haberler ise üzdü.

SOLDADO YEDEK

Cagliari maçında ayak bileğinden sakatlanan Ganalı hücum oyuncusu dün de antrenmana çıkamadı. Tedavisi süren Ayew'in Lizbon'a götürülüp götürülmeyeceği belli değil; götürülse bile Cocu riske eder mi, orası da belirsiz... Cocu, parmağındaki kırık tam iyileşmese de idmanlara çıkan Soldado'yu maç kadrosuna dahil edecek. Ancak Hollandalı çalıştırıcı, antrenman eksiği olan İspanyol golcüyü ilk 11 için düşünmüyor. Cocu, Alper-Giuliano'lu bir hücum hattı düşünüyor.

TAKTİK ÇALIŞTI

Fenerbahçe bir gün iznin ardından Benfica maçının hazırlıklarına dün devam etti. Topal, taktik ağırlıklı geçen çalışmanın tamamında yer aldı.




Kaynak:Fotomaç