Süper Lig ekiplerinde Fenerbahçe'nin 25 yaşındaki Kosovalı golcüsü Vedat Muriqi, attığı gollerle birçok mücadelede takımını zafere taşıyan isim oldu. Ancak Muriqi'nin sergilediği performans, sezonun en kritik döneminde düşüşe geçti. Kosovalı yıldız oyuncu, Trabzonspor, Alanyaspor ve Ankaragücü mücadelelerini boş geçti. Sarı Lacivertli oyuncu Muriqi, bu üç karşılaşmada da önemli pozisyonlardan yararlanamadı.

Fenerbahçe'nin başarılı golcüsü, bunun moral bozukluğunu yaşarken takım arkadaşlarından kendisine tam destek geldi. Fenerbahçeli oyuncular, 25 yaşındaki Muriqi'ye moral verip, Galatasaray derbisine motive etmek için kendisiyle konuşmalar yapıyor.

Takım arkadaşları, "Senin sayende birçok maç kazandık. Attığı gollerle şampiyonluk yarışında iddialı hale geldik. Sonuçta makine değilsin, her oyuncu düşüş yaşar. Sana güvenimiz büyük. Galatasaray derbisinde yine bizim en önemli gol silahımız olacaksın. Yeter ki sen de kendine inan" sözleriyle yıldız futbolcu Vedat'a destek oldu.

Fenerbahçeli golcü oyuncu Vedat Muriqi, takım arkadaşlarından gelen bu destek karşısında fazlasıyla mutlu oldu. Sarı Lacivertli oyuncunun takım arkadaşlarına en az bir gol sözü verdiği; hedefinin ise Galatasaray'a iki gol atmak olduğu öne sürüldü.

Kaynak: Super Haber