Fenerbahçe’de merak edilen Nani gerçeği ortaya çıktı. Teknik direktör Pereira tarafından Osmanlıspor maçının 18 kişilik kadrosuna alınmayan Nani’nin son maçlarda gösterdiği kötü performansın bu kararda etken olduğu belirtiliyor.
Son haftalarda antrenman ve maçlar öncesi ve sonrası sürekli olarak yorgunluğunu belirten Portekizli yıldızın mental açıdan kendisini toparlamasını isteyen Pereira oyuncusu ile bir toplantı yaptı.

PEREIRA’DAN NANI’YE: “AJAX MAÇI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Nani’ye maçlarda ayağında çok top tuttuğunu belirten ve basit oynamadığı için eleştirilerde bulunan Portekizli teknik adam oyuncusunun biraz dinlenip kendisine gelmesi gerektiğini belirtti ve “Ajax maçı bizim için çok önemli. O maça hazır olmanı istiyorum. Senden istediğim topu alıp hücum bölgesine taşıman ve basit oynaman. Ama sen basit oynamıyorsun.Topu alıp herkesi çalımlayıp gol atacağını düşünüyorsun. Basit ve kısa paslarlarla oyna ve gerektiği zaman şut da çek. Ama senin asli görevin topu hücum oyuncularına taşımak” ifadelerini kullandı.
Nani de Pereira’nın bu eleştirilerini anlayışla karşılarken kadroya alınmamasını sorun etmeyeceğini ve Ajax maçına kadar mental açıdan hazır olacağını belirtti.