Bu oyunculardan Volkan Demirel, iki karşılaşmada da 11’de görev yaptı. Salih Uçan, Kadıköy’de 64. dakikada oyuna girmiş, rövanşta ise 90 dakika oynamıştı. Mehmet Topal, İstanbul’daki karşılaşmada sarı kart gördü ve rövanşta cezalı duruma düştü.

O takımda yer alan bir diğer oyuncu ise Hasan Ali Kaldırım’dı. Milli sol bek, ilk mücadelede kadroya alınmazken, Lizbon’daki maçta ise kulübede bekledi.

BU KEZ BİZ TURLAYACAĞIZ

2012-13 sezonunda Avrupa Ligi’nda yarı finalde Benfica’ya kaybeden takımın parçası olan Volkan Demirel iddialı: Son karşılaşmamızda finale çıkmamızı engellemişlerdi. Bu kez kazanan biz olacağız.

Fenerbahçe ile Benfica arasındaki eşleşme, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunun en zorlusu olarak görülüyor. İki takım son olarak 2012-13 sezonunda, Avrupa Ligi’nde yarı finalde karşı karşıya gelmişti. Sarı-Lacivertli ekip, Kadıköy’de 1-0 kazansa da Lizbon’da 3-1 yenilince final hayalleri yıkılmıştı.

O maçlarda kaleyi koruyan Volkan Demirel, Portekiz devine gözdağı verdi. Tecrübeli file bekçisi, “Benfica, son karşılaşmamızda Avrupa Ligi’nde finale çıkmamızı engellemişti. O maçın üzüntüsünü hâlâ yaşıyoruz. Ancak köprünün altından çok sular geçti. Uzun zamandır Şampiyonlar Ligi hasreti çeken camianın bu özlemine son vereceğiz” dedi.

Kaptan, yapılan transferlerle takımın güçlendiğini söyleyerek, “Aramıza yeni gelen arkadaşlar da olacak. Şu anda tüm takım kendine güveniyor. Hata yapmayacağız. Benfica’yla bu karşılaşmamızda kazanan ve turu geçen taraf bu kez biz olacağız” ifadelerini kullandı. 




Kaynak:Fanatik