Takımda sadece asıl mevkisi forvet olan Roberto Soldado ve genç oyuncu Ahmethan Köse dışında başka forvet oyuncusu bulunmayan Fenerbahçe, golcü transferi için kolları sıvadı. Sarı-Lacivertliler, İngiltere Preimer Lig ekibi Liverpool’da forma giyen 23 yaşındaki Belçikalı golcü Divock Origi’yi kadrosuna katmak için tüm şartları zorluyor.

Fenerbahçe'nin Fransız sportif direktörü Damien Comolli, bir dönem görev yaptığı Liverpool’un yetkilileriyle görüşmelerini sürdürüyor. İngiliz ekibinin idarecilerinin 26 milyon poundluk bonservis bedelinden aşağı düşmemesi üzerine Comolli mecburen kiralık formülüne yöneldi. 

PHİLLİP COCU’NUN İLK TERCİHİ 

Görüşmelerin devam ettiği ve Benfica maçından sonra girişimlerin hızlanacağı belirtildi. Sarı-Lacivertlilerin golcü listesinde geçtiğimiz yılda takımda bulunan Tottenhamlı Vincent Janssen ve Leicester City’nin 30 yaşındaki Cezayirli forveti Islam Slimani de bulunuyor. Comolli, Origi’yi kiralama konusunda Liverpool’u ikna edemezse listedeki iki oyuncu için görüşmelerini sürdürecek. Ancak F.Bahçe’nin Hollandalı çalıştırıcısının ilk tercihinin David Origi olduğu belirtildi.

Kaynak - Akşam