Süper Lig'de son iki maçını kazanan ve Galatasaray'ın da takılmasıyla şampiyonluk ümitleri artan Fenerbahçe'de gözler Demir Grup Sivasspor deplasmanına çevrildi. Morallerin tavan yaptığı Sarı-Lacivertli ekipte hedef galibiyet serisini sürdürmek. Aykut Kocaman, oyuncuları ile yaptığı toplantıda son maçlardaki oyun disiplinini sürdürmelerini istedi.

YEMEK UĞURU SÜRECEK

Tecrübeli hocanın, "Sahada gönülden mücadele, savunma güvenliğine maksimum uyma ve 'yakaladığını at' prensibini sürdürürsek bu zor deplasmandan da istediğimizi alarak döneriz" dediği öğrenildi. Öte yandan futbolcuların son dönemde uğur haline getirdikleri maç öncesi yemeğini bu hafta da gerçekleştirmesi bekleniyor.

DETAYLI ANALİZ

Teknik analiz ekibi, sahasında çok etkili oynayan Demir Grup Sivasspor ile ilgili detaylı analiz hazırladı. Rakibin tüm eksi ve artılarını içeren bilgiler, oyuncularla da paylaşılmaya başlandı. Yiğidolar'ın maç kasetleri de hep birlikte CD'den izlenerek, galibiyet için nasıl oynanması gerektiği tespit edilecek.

PRES ÇALIŞTILAR

Sarı-Lacivertli ekip hazırlıklarına dün yaptığı idmanla devam etti. Samandıra'daki antrenmanda futbolcular 3 gruba ayrılarak pas ve pres çalışmaları gerçekleştirdi. Mesai taktik çalışma ile sona erdi..