Süper Lig'de üst üste aldığı sonuçlarla liderlik koltuğuna oturan Fenerbahçe ara transfer dönemini de hareketli geçirdi ve 4 isme imza attırdı.

Sarı Lacivertli kulüp 4 futbolcusunu kiralarken Tolga Ciğerci'yi İrfan Can Kahveci'ye karşılık bedelsiz Başakşehir'e olarak gönderdi. Fenerbahçe, resmen kadrosuna kattığı İrfan Can Kahveci'nin lisansını çıkardı.

Sarı Lacivertli takım transfer penceresinin kapanmasına kısa bir süre kala yapacağı hamleler kadar, yollarını ayırmak zorunda kaldığı isimler üzerine de yoğunlaşmıştı. Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Mauricio Lemos, istenen performansı sergileyemedi.

Fenerbahçe'nin Attila Szalai transferinin ardından Lemos gözden düştü.

Ara transfer dönemini hareketli geçiren ancak aceleci davranmayarak nokta atış yapmayı hesaplayan Gaziantep FK cephesi, Fenerbahçe forması giyen Mauricio Lemos'a da talip oldu.

ğu iddia edilmişti.

Ancak beklenmeyen bir gelişme yaşandı.

Sarı Lacivertli kulüp, Uruguaylı stoperi elden çıkararak maliyetini karşılayacak bir kulübe vermeyi hedefliyordu. Transferi durduran ise teknik direktör Ricardo Sa Pinto oldu. Lemos'a Kırmızı Siyahlı takımın çalıştırıcısı Ricardo Sa Pinto'nun onay vermediği belirtildi.

Öae yandan Gaziantep ekibi, Pinto'nun raporu doğrultusuda rotayı Roderick Miranda'ya çevirirken her konuda anlaşma sağlanan Portekizli stoper ile anlaşmaya vararak bu bölgedeki eksikliği de gidermiş oldu.

Kaynak: Fotomaç