Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de sakatlık sıkıntısı devam ediyor. Sarı Lacivertli ekipteki sakat futbolcular arasına Simon Falette de katıldı.

Türkiye Kupası'nda oynanan Trabzonspor maçında sakatlanarak oyuna devam edemeyen 28 yaşındaki Ganalı defans oyuncusunun yapılan kontrollerinde yumuşak dokuda ezilme, kanama, ödem ve kısmi yırtık tespit edildiği belirtildi.

Stadyumu koltuk değnekleriyle terk eden Sarı Lacivertli oyuncu Falette'in en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Uzun süren sakatlığının ardından formasına kavuşan Hasan Ali Kaldırım'da da sakatlandığı bölgede zorlanma tespit edildi.

Bordo Mavili ekip ile oynanan mücadelenin kadrosundan çıkarılan Hasan Ali'nin bir süre dinlendikten sonra takımlara çalışmalara başlayacağı ifade edildi.

RODRIGUES

3 haftadır geçirdiği sakatlık nedeniyle forma giyemeyen Garry Rodrigues de henüz iyileşmiş durumda değil.

Sarı Lacivertli takımda 29 yaşındaki Rodrigues'in yapılacak ek kontrolünün ardından yeni bir tedavi programı uygulanacağı belirtildi.

SERDAR AZİZ

Antalyaspor deplasmanında aldığı darbeden dolayı bacağında ödem ve şişlik oluşan Serdar Aziz de Trabzonspor mücadelesinde kadroda yer alamamıştı. 29 yaşındaki savunmacı Serdar'ın, Denizlispor mücadelesinde sahada olması bekleniyor.

Bir süredir Sarı Lacivertli takımdan ayrı kalan Emre Belözoğlu'nun ise tedavisi tamamlandı ve oyuncunun saha içi çalışmalarına başladığı ifade edildi.

Kaynak: TRT Spor