Bu sezon da şampiyonluk yarışının uzağında kalan ve hasreti 6 yıla çıkarmaya hazırlanan Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de yeni sezonun çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor.

Sarı Lacivertli başkan Ali Koç teknik direktör konusuna yoğunlaşırken yöneticiler, sportif direktör olması beklenen Emre Belözoğlu ile birlikte transfer çalışmalarını şimdiden yürütmeye başladı.

Henüz teknik direktör belirlenmemesine rağmen bazı transferleri imza aşamasına getirip sadece teknik direktörün onayına bırakmak isteyen Fenerbahçe'de böylelikle transfer piyasasında zaman kaybedilmemesi planlanıyor.

Özellikle dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle oluşacak şartların zorluğu da dikkate alındığında önümüzdeki sezon takımı yerli bir iskeletin üzerine oturtmayı hedefleyen Fenerbahçe'de bu kapsamda Galatasaray'ın 26 yaşındaki eski kanat oyuncusu Sinan Gümüş transfer listesine alındığı öne sürüldü.

Geçtiğimiz sezon da oyuncuyla ilgilendiği iddia edilen fakat özellikle Deniz Türüç'ün transfer edilmesiyle bu transferi sonlandırmayan Sarı Lacivertli kulüpte devre arasında Antalyaspor'a kiralık olarak katılan başarılı oyuncu için girişimlerde bulunduğu ifade ediliyor.

Antalyaspor'da 7 maça çıkan ve 3 gol 1 asistlik performansıyla dikkat çeken 26 yaşındaki futbolcu Sinan Gümüş'ü önümüzdeki sezon rotasyona eklemek isteyen Fenerbahçe oyuncuyu 650 bin Euro civarında bir maaş yüküyle renklerine bağlamayı planlıyor.

Öte yandan Genoa'nın planlarında yer almayan Sinan Gümüş'ün kulübü karar değiştirmemesi halinde önümüzdeki sezon Fenerbahçe forması giymesi beklendiği belirtiliyor.

Kaynak: Super Haber