Spor Toto Süper Lig'in 18'inci haftasında deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü'nü 2-0'lık skorla mağlup eden Fenerbahçe'de hedef şampiyonluk ipini göğüslemek. Bu yüzden Sarı Lacivertli ekip transfer çalışmalarını da tüm hızıyla sürdürüyor.

Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin transferdeki tek engeli ise harcama limiti... Sarı Lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, Fenerbahçe yönetiminin borç yapılandırması için iki özel banka ile yaptığı sözleşmeyi TFF'nin kısmen kabul ettiğini ve bu konuyla ilgili Tahkim Kurulu'na başvuracaklarını duyurmuştu.

Tahkim Kurulu'ndan olumlu karar çıkması halinde 40 milyon TL harcama limitine sahip olacak olan Fenerbahçe, transferde bombaları art arda patlatmayı planlıyor. Fenerbahçe'de öncelik Simon Falette'nin linsansını çıkartabilmek.

Fenerbahçe'de diğer bir plan ise Tahkim Kurulu'ndan gelecek olumsuz karar çıkması üzerine kuruluyor. Bu seçeneği düşünmek bile istemeyen Fenerbahçe yönetimi Falatte konusunda flaş bir karar aldı. 

İnternet Spor'da yer alan habere göre Sarı Lacivertli yönetim aksi bir durumla karşılaşması durumunda Almanya Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt ile anlaşıp, 27 yaşındaki futbolcu Simon Falette'nin Yeni Malatyaspor'a kiralanmasını sağlayacak. Doğu ekibi de uzun süre bu oyuncu için Frankfurt ile temasa geçmişti.

Falette, Kayserispor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu 2. Maçını tribünden takip etmiş, maçı takip eden Fallette'ye müsabaka öncesi sarı-lacivertli taraftarlar ilgi gösterirken, fotoğraf çektirmişti. 

Kaynak: İnternet Spor