Sezon başından bu yana sakatlıklarla mücadele eden sarı-lacivertlileri, Denizli'de zorlu bir maç bekliyor. 
Defans hattında Hasan Ali'nin hazır olmaması ve Dirar'ın operasyon geçirmesi Ersun Yanal'ı bir hayli zorlayacak gibi gözüküyor.

Fenerbahçe'nin sezon başlamadan önce Audi Cup'ta Bayern Münih ile karşılaştığı maçta sakatlanan Hasan Ali Kaldırım, yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kaldı. 
Milli oyuncunun, takımına ne zaman döneceği merak konusuyken, son olarak ayak tabanlığı yaptırmak üzere New York'a gitti.

Hasan Ali'nin sakatlık sürecinde ise Nabil Dirar ağrıları bulunmasına rağmen sol bekte oynayarak takımına destek olmaya çalıştı.
Asıl mevkisi sol bek olan Hasan Ali'nin dönüş tarihi yakınlaşınca da kasık fıtığı bulunan Dirar, ameliyat oldu.

Hasan Ali'nin yokluğunda Dirar'ı sol bekte oynatan Ersun Yanal, hem Dirar'ın bıçak altına yatması hem de Hasan Ali'nin Yukatel Denizlispor  karşılaşmasında oynayıp oynamayacağının belli olmaması sebebiyle sıkıntıya girdi. 

Ayrıca, Kaldırım'ın uzun süren sakatlığı sebebiyle sezon başından beri forma giymemiş olması da tecrübeli teknik adamı düşündüren konular arasında.

Tedavileri devam eden Moses ve Rodrigues'in de maça yetişeyemecek olması Fenerbahçe'nin işlerini iyice zora sokuyor.

SOL BEK YANAL'I ZORLUYOR

Yukatel Denizlispor maçında 3 puan alarak İstanbul'a dönme hedefinde olan Ersun Yanal, yine elindeki formda isimleri sol bekte oynatmak zorunda kalacak.
Dirar'ı sol beke devşiren Yanal, Jailson'u stoperde oynatırken; Ozan Tufan'ı ön liberonun dışında sağ açık ve sol açıkta denemişti.
Tolga Ciğerci iste hem ön libero hem sol açıkta oynarken; şimdi sol bek çalışıyor.
Yani Ersun Yanal, yine oyuncularından joker gibi yararlanmaya çalışacak...

KRUSE KATKIYI ARTTIRMAYA ÇALIŞIYOR 

Sarı-lacivertli formayla çıktığı 7 maçın 4'ünde asist yapan Max Kruse ise takımına daha fazla katkı yapma amacıyla çalışmalarına devam ediyor.
İdmanlardaki çalışma hırsı ve maçlarda gösterdiği başarılı performans sebebiyle teknik heyetin beğenisini kazanan Kruse, antrenman sonralarında gol vuruşu çalışıyor.
Alman futbolcu, Süper Lig'in 8. haftasında çıkacakları Yukatel Denizlispor maçında, Fenerbahçe formasıyla ilk golünü atmak istiyor.

Kaynak:Asist Analiz