Vitor Pereira'yı yeniden teknik direktörlük görevine getiren Süper Lig ekibi Fenerbahçe yeni sezon transfer çalışmalarını da sürdürüyor.

Takımdan ayrılması beklenen Diego Perotti'nin yerine sol açık arayan Sarı Lacivertli yönetim hedefe ulaşmaya çok yaklaştı.

Takvim'de yer alan habere göre; Fenerbahçe yaklaşık 1 yıldır transfer gündeminde yer alan Fabio Martins'i bitirmeye çok yakın olduğu iddia edildi.

Teknik direktör Pereira'nın da vatandaşının transferine onayı verdiği belirtiliyor.

Fenerbahçe yönetiminin 27 yaşındaki Martins ile her konuda anlaştığı, Braga ile pazarlıkların sürdüğü de çıkan haberler arasında. Sarı Lacivertli kulübün ilk hedefinin yıldız futbolcuyu satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiralamak olduğu öne sürülüyor.

Eğer Portekiz kulübü ikna olmazsa bu kez bonservis pazarlıkları başlayacak. Fenerbahçe'nin 2 yıl daha sözleşmesi olan Martins için 4 milyon Euro teklif edeceği belirtiliyor.

Öte yandan Fabio Martins uzun bir süredir Fenerbahçe'nin gündeminde yer alıyor. Sarı Lacivertli ekip geçtiğimiz sezon başında hem Braga hem de Portekizli yıldızla yine her konuda anlaşmış ancak transfer yatmıştı. Bunun nedeni Martins'in Al Shabab'tan gelen astronomik teklifi kabul etmesiydi. Ancak Martins, Suudi Arabistan'da mutlu olamayınca Braga'ya geri döndü. Suudi Arabistan Ligi'nde 26 maça çıkan Fabio Martins 9 gol 4 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Fotomaç