Adı Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ile anılan genç teknik direktör kariyerine nasıl devam edeceği ile ilgili Hırvatistan basınına açıklamalarda bulundu.

48 yaşındaki Hırvat teknik adam yaptığı bir açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı; "Rekabetçi bir lige veya büyük bir kulübe gitmek istiyorum. Belki Avrupa'nın ilk 5 ligi ve belki de beşin dışındaki büyük bir kulüp"

Hırvatistan basını tarafından, Nenad Bjelica’nın bu açıklamaları sonrası başarılı çalıştırıcının Sarı Lacivertli kulübe gitme ihtimalinin daha güçlü olduğu yönünde yorumlar gündeme geldi.

Akşam'da yer alan habere göre; Fenerbahçe’de yeni sezon için teknik direktör arayışları sürüyor. Sarı Lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, takımı yabancı bir teknik adama emanet etmeyi hedefliyor. Yönetimde bazı isimler ise yerli bir hocayla sezona başlanması gerektiğini dile getiriyor. Yerli isim konusunda ise Aytemiz Alanyaspor’un başarılı hocası Erol Bulut ön plana çıkmış durumda. Yabancı isim konusunda ise Fenerbahçe'nin başkanı Koç’un çok sayıda teknik adamla konuştuğu biliniyor.

Bu konuda gündeme gelen isimlerden biri de Dinamo Zagreb’le sözleşmesini fesheden 48 yaşındaki başarılı teknik adam Nenad Bjelica.

48 yaşındaki teknik adam kariyerinde toplam 371 resmi müsabakaya çıktı.

Bu dönemde Nenad Bjelica, 182 galibiyet, 93 beraberlik ve 96 mağlubiyet elde etti.

Öte yandan Nenad Bjelica, çalıştığı takımları ağırlıklı olarak 4-3-3 sistemiyle sahaya sürmeyi tercih ediyor.

Kaynak: Mynet Spor