Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin taraftarları Tahir Karapınar'ın takımın başına geçmesiyle ilgili tweetler atarak tepkilerini gösterdi.

Bir Fenerbahçeli taraftar sosyal medyadan yaptığı yorumda, "Kariyerinde Louis van Gaal, Tite, Luiz Felipe Scolari'yle çalışan Luiz Gustavo'ya Tahir Karapınar şoku" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Kulübü, futbol akademi altyapı koordinatörü olarak göreve getirilen Tahir Karapınar'ın, 2019-20 sezonunun kalan bölümünde Futbol A Takımı teknik heyeti ile birlikte sahaya çıkacağını açıkladı.

Koronavirüs salgını nedeniyle Lig'e verilen ara bu hafta sona eriyor. Fenerbahçe, 12 Haziran Cuma günü Kayserispor'la karşı karşıya gelecek.

Deneyimli teknik direktör Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarında olan Sarı Lacivertli ekip, kalan 8 haftalık süreç için Futbol Altyapı Koordinatörlüğü'nün başına getirdiği Tahir Karapınar'ı teknik direktör olarak görevlendirdi.

Fenerbahçe'nin Tahir Karapınar'ı kalan 8 haftada takımın başına getirmesini açıklaması sonrasında sosyal medyada taraftarlar tepkilerini gösterdi.

İşte yapılan Tahir Karapınar eleştirileri;

Kaynak: Mynet Spor