Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de teknik direktör  Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından Sarı Lacivertli yönetim yeni hoca arayışlarına hız kazandırdı. 58 yaşındaki tecrübeli teknik adamın Sarı Lacivertli takımdan ayrılması kulübü epey zora soktu. 

Fenerbahçe başkanı Ali Koç yabancı hoca konusunda ısrarcı davrandığı iddia ediliyor. Takımın başına yabancı teknik direktör isteyen Sarı Lacivertli başkan Koç'un aklındaki isimler belli oldu.

Unai Emery

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in teknik direktörlüğünü yapmış 48 yaşındaki Emery, Fenerbahçe'nin yeni hoca adayları arasında yer alıdığı öne sürülüyor. Emery şuan hiçbir takımı çalıştırmıyor. 

Marcelino

Unai Emery ile anlaşma sağlanması zor görünen Fenerbahçe'nin ikinci adayı İspanya La Liga ekiplerinden Valencia’yı çalıştırıcılığını da yapmış Marcelino.

Öte yandan Marcelino daha önce ülkesi İspanya dışında hiçbir takım çalıştırmadı. Eğer Sarı Lacivertli kulübün teklifini kabul ederse bir ilk gerçekleşecek.

Sarı Lacivertli kulübün başkanı Ali Koç her ne kadar yabancı teknik direktör konusunda ısrarcı olsa da eğer işler yolunda gitmezse Erol Bulut da Fenerbahçe'nin yeni hoca listesinde yer alıyor.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor’un teknik direktörlüğünü yapan Bulut, futbolculuk döneminde Sarı Lacivertli takımda forma giymişti.

Ayrıca başarılı teknik adam, eğer Sarı Lacivertli takımın yeni teknik direktörü olması durumunda ise kendi teknik ekibini göreve getirmek istediği iddia ediliyor.

Kaynak: İnternet Spor