Dünya Sağlık Örgütü tarafından küresel salgın ilan edilen koronavirüs nedeniyle liglere verilen arada Süper Lig ekibi Fenerbahçe teknik direktörlük koltuğunu doldurmayı hedefliyor. Çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Sarı Lacivertli kulüpte Erol Bulut ismi öne çıksa da bir çok farklı isimde gündeme geliyor. İşte Fenerbahçe'de teknik direktörlük için öne çıkan 4 isim...

Sarı Lacivertli ekip henüz teklifte bulunmasa da 45 yaşındaki genç teknik adam Erol Bulut da önemli adaylardan biri. Ancak Fenerbahçe yönetiminin, takımı bir an önce yeni teknik direktörün ellerine bırakmak istemesi, Bulut’un ihtimalini düşürüyor.

Ayrıca Alanyaspor’u, sezon devam ederken çalıştırıcısını göndermeye ikna etmek hiç kolay değil. Buna rağmen Sarı Lacivertli başkan Ali Koç, iyi ilişkisi içinde olduğu Aytemiz Alanyaspor'un başkanı Hasan Çavuşoğlu ile bir görüşme gerçekleştirip teklif yapabileceği öne sürüldü.

Fenerbahçe’nin resmi olarak doğruladığı tek isim, TFF 1. Lig ekiplerinden Altay’ın teknik direktörü Yalçın Koşukavak’tı. 47 yaşındaki çalıştırıcı, ligi bitirmeden takımını bırakmak istemeyince sezon sonu yeniden görüşmek üzere görüşmeler sonlandı.

Ancak Sarı Lacivertli yönetimin daha sonra yaptığı araştırmalarda, Yalçın Koşukavak’ın Gaziantep dönemi başta olmak üzere oyuncularla yaşadığı sorunlar nedeniyle bu ismi şimdilik rafa kaldırdığı iddia edildi.

İtalyan teknik adam Eusebio Di Francesco'nun, “Türkiye’den teklif aldım” sözlerinin arkasından beklendiği gibi Fenerbahçe çıktı. Ancak Sarı Lacivertli kulübün tekliften çok Di Francesco hakkında bilgi aldığı ve araştırma yaptığı ifade edildi.

50 yaşındaki hocanın bu sezonki Sampdoria macerası ligde 7 maçta alınan 6 yenilgiyle çok kısa sürmüştü. Bunun yanı sıra Kovid-19 salgınının da sürmesi, imzayı sürpriz hale getiriyor.

1. Lig ekiplerinden Altınordu’nun futbolcu yetiştirmede adeta uzman olan 47 yaşındaki hocası Hüseyin Eroğlu’nun adı son dönemde iyice ön plana çıkmış durumda. Sarı Lacivertli kulüp halen resmi bir teklifte bulunmadı. Ancak İzmir ekibinin 47 yaşındaki başarılı teknik adamı Eroğlu için girişimlerin hız kazandığı iddia edildi.

Farklı kanallardan temaslar sürerken, Altınordu’ya resmi teklifin gitmesi de an meselesi gibi görünüyor.

Öte yandan Eroğlu'nun Altınordu ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.

Kaynak: Mynet Spor