Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de genç ve potansiyelli yıldızlar dikkat çekiyor.

Hem transfer döneminde kadroya katılan isimler hem de mevcut kadrodaki isimler gelecek açısından avantaj vaad ediyor. Ara transfer döneminde kadroya katılan 23 yaşındaki Osayi-Samuel, 22 yaşındaki Attila Szalai ve 25 yaşındaki İrfan Can Kahveci en önemli örnekler oldu.

Ayrıca mevcut takımda yer alan 21 yaşındaki kaleci Altay Bayındır, 25 yaşındaki Ozan Tufan, 25 yaşındaki Mert Hakan, 26 yaşındaki Pelkas ve 26 yaşındaki Nazım Sangare göze çarpan diğer isimler.

Bu isimlerin gelecek dönemde hem sportif başarıya katkı sağlama güçleri hem de transferde satılarak ekonomik kazanç getirme şansları bulunuyor.

Sarı Lacivertli kulübün başkanı Ali Koç ve sportif direktör Emre Belözoğlu'nun bizzat yönettiği transfer döneminde geleceğe yönelik hamleler özel olarak gündemde tutuldu. Bu sayede geleceğin kadrosu kurulurken, scouting sisteminin başarıyla işletilmesi sayesinde potansiyelli yıldızlar kadroya katıldı.

Szalai gelir gelmez takıma katılırken, Mesut Özil, Samuel ve İrfan Can da kısa sürede heyecan yarattı.

Öte yandan mevcut kadroda Pelkas, Mert Hakan Yandaş, Ozan Tufan, Nazım Sangare ve kaleci Altay Bayındır sezon başından beri ilk 11'de yer alan isimler olarak dikkat çekiyor.

Fenerbahçe'de gelecek sezonların 11'ini oluşturacak yaşı genç isimler ise şu şekilde;

Altay Bayındır

Nazım Sangare

Tisserand

Szalai

Novak

Ozan Tufan

İrfan Can Kahveci

Pelkas

Ferdi Kadıoğlu

Osayi

Samatta

Kaynak: Fotomaç