Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, ara transfer döneminde Mesut Özil, Osayi, Attila ve İrfan Can Kahveci'yi renklerine bağlarken, bir yandan oyuncularını takıma ısındırmak ve Hatayspor karşısında 3 puanı almayı hedefliyor.

Sarı Lacivertli takım, transferin son günlerinde Galatasaray'a İrfan Can çalımı atarak yıldız isme 4.5 yıllık sözleşme imzalatırken, bununla beraber takımdan ayrılacak isimler için de çalışmalar yürütüyor.

Fenerbahçe'de gönderilen ilk isim Kemal Ademi oldu.

Golcü futbolcu Fatih Karagümrük'e kiralandı.

Sarı Lacivertli kulüpte ayrılıkların daha da fazla olması beklenirken, sürpriz bir teklif geldi. Ara transfer döneminin son saatlerine girilirken Süper Lig takımlarında dengeler değişti.

İrfan Can Kahveci'nin Fenerbahçe'ye transfer olmasının ardından Yeni Malatyaspor'da forma giyen Youssouf Ndayishimiye, Başakşehir kadrosuna katıldı.

Skorer'de yer alan haere göre; Yeni Malatyaspor cephesi bu gelişmeler sonrası orta saha için Fenerbahçe'ye Mert Hakan Yandaş ve Ferdi Kadıoğlu'nu kiralama teklifi yaptığı iddia edildi.

Mert Hakan Yandaş bu sezon Fenerbahçe formasıyla 21 maçta 3 gol 1 asistlik performans sergilerken, Ferdi Kadıoğlu ise geride kalan 17 maçta 1 gol 3 asiste imza attı.

Öte yandan genç futbolcu geçen hafta geçirdiği operasyon sonra bugün takıma dahil oldu. .

Kaynak: Fotomaç