Yıllarca algılar yaptılar,yanlış yazdılar Aziz Yıldırım ve Tuncay Şanlı hakkında fakat sporundibi.com yine bir gerçeği tüm detaylarıyla gündeme getiriyor. Fenerbahçe ve milli takımın efsane futbolcusu ve şimdilerde futbola başladığı Sakaryaspor'da teknik direktörlük görevine başlayan, ilk maçında 3 puan alan Tuncay Şanlı, Fenerbahçe'nin Manchester United ile karşılaşacağı maçta locada olacak!

Tuncay Şanlı, İlhan Ekşioğlu ve Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırımla bir görüşme gerçekleştirdi. Şanlı, Aziz Yıldırım'ın doğum gününü kutlarken, ''Başkanım senin bendeki yerin ayrı, doğum günün kutlu olsun, nice yıllara'' derken Aziz Yıldırım ise efsane isme 'Sakaryaspor köklü camiamız sen ise evladımızsın... Oyuncu isteğin olursa Alt yapı, A takım farketmez söyle yeter'' dedi. Yıldırım ayrıca Şanlı'ya ''Sen bir Manchester fatihisin, Perşembe günü yapacağımız maçta seni tribünlerde görmek istiyorum'' dedi. Şanlı bu sözler karşısında duygulandı ve başkanın bu teklifini seve seve kabul etti.

Böylelikle Fenerbahçe'nin Perşembe günü karşılaşacağı maçı Aziz Yıldırım,İlhan Ekşioğlu ve Tuncay Şanlı locada birlikte izleyecekler.

ÖZEL HABER | LEVENT ÜMİT EROL - sporundibi.com