Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de teknik direktörlüğe Emre Belözoğlu'nun gelmesiyle, daha fazla sorumluluk alıp eski günlerinin sinyallerini veren Enner Valencia, kendini buldu.

Yeni Malatyaspor karşısında sol açıkta forma giyen ancak daha çok rakip ceza sahası içine girerek kaleye daha yakın oynayan Ekvadorlu futbolcu, Gaziantep FK maçında da santrfor olarak sahadaki yerini aldı.

Sabah'ta yer alan habere göre; Ekvadorlu forvet Valencia'nın son iki haftada iki gol atmasının perde arkasında eski kulübü var. Malatyaspor'un ardından Gaziantep maçında da golle buluşan 31 yaşındaki oyuncunun geri dönüşünde teknik sorumlu Emre Belözoğlu'nun da büyük payı bulunuyor.

Valencia'nın Meksika Ligi'nde Tigres'te geçirdiği 4 sezonun kesitlerini izleyen ve oyuncuyu yeniden kazanmak adına terapi yaptığı ifade edilen Belözoğlu, deneyimli oyuncuyu santrfor olarak oynatma kararı aldı.

Yeni Malatyaspor karşısında sol forvet, son hafta da ileri uçta tek başına görev alan Ekvadorlu oyuncu performansı ile de hocasının yüzünü kara çıkarmadı.

Öte yandan Gaziantep ekibi karşısında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Valencia'nın MR sonuçlarında soruna rastlanmadığı belirtildi. Tecrübeli forvetin, bu hafta oynamasının önünde engel yok…

 

Kaynak: NTV Spor