Süper Lig ekibi Fenerbahçe’yi bu sezon attığı goller ile sırtlayan isim Vedat Muriqi, Trabzonspor mücadelesinde suskun kaldı. Kosovalı golcü futbolcu Muriqi, 4 maçlık galibiyet serisinin ardından kaybetmelerinin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti. Fenerbahçeli oyuncu Vedat Muriqi, buna rağmen alınan yenilginin Fenerbahçe’yi hedefinden saptırmayacağını söyledi. 25 yaşındaki forvet, “Bu tip yol kazaları yaşanabilir. Bizim buna takılıp kalacak halimiz yok. Trabzon’da mağlup olsak da ortaya koyduğumuz futbolla gösterdik ki bu takım şampiyon olacak” şeklinde konuştu.

Sarı Lacivertli ekibin golcüsü Vedat Muriqi, çok gol kaçırdıklarını belirterek, “Önemli olan bu fırsatları yaratmak. Her maç bu kadar şanssız olmayacağız. Ben ve arkadaşlarım artık çok daha dikkatli davranarak bulduğumuz şansları gole çevireceğiz” dedi.

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu ligin ilk yarısını zirvenin 6 puan gerisinde kapattıklarını belirterek, “20. haftayı geride bıraktık ve fark 4’e indi. Ligde daha oynanacak 14 maç var. Bunların 8’ini muhteşem taraftarımız önünde oynayacağız. Bizim için önemli bir avantaj” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İnternet Spor