Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin 25 yaşındaki Kosovalı forveti Vedat Muriqi için her gün yeni bir talip ortaya çıkıyor.

İtalya Serie A ekiplerinden Lazio ve Fiorentina, İngiltere Premier Lig ekiplerinden ise Aston Villa, Burnley ve Tottenham tarafından yakından takip edilen golcü oyuncu Muriqi, dünya devinin de radarına girdi.

Milliyet'in haberine göre; İngiliz basınında yer alan iddialarda  Manchester United, Sarı Lacivertli ekibin Kosovalı oyuncusu Vedat Muriqi için resmen devreye girdi. Manchester ekibinin bu transfere öncelik vereceği öne sürüldü.

İngiliz ekibinin teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer'in Sarı Lacivertli oyuncu Vedat'ı yakından takip ettiği ve İngiltere-Kosova karşılaşmasında da stattan takip ettiği idia edildi. Haberin detaylarında Norveçli teknik adam Solskjaer, Vedat'ı Rashford'a alternatif olarak düşünüyor.

Burnley'nin Vedat Muriqi için 21 milyon euroyu gözden çıkardığı ifade edilirken bir diğer Premier Lig ekibi Aston Villa'nın da devreye girdiği belirtildi.

Tottenham ise sakatlanan Harry Kane'in yerine forvet transferi yapmadı. Teknik direktör Mourinho'nun alternatif olarak Tottenham'ın renklerine bağlamayı planladığı Vedat Muriqi için olumlu rapor verdiği öne sürüldü.

Vedat Muriqi için İngiltere'den Manchester United, Tottenham, Burnley ve Aston Villa, İtalya'dan ise Lazio ve Fiorentina pusuda bekliyor...

Geçtiğimiz sezon Rizespor formasıyla büyük çıkış yakalayan ve geçtiğimiz yaz transfer döneminde Fenerbahçe'ye transfer olan Vedat Muriqi, Sarı Lacivertli kulübün gelecek yıl transfer planlamasında önemli yere sahip.

Spor Toto Süper Lig ekibi Fenerbahçe, Vedat Muriqi'ten gelecek paraya göre önümüzdeki yıl kadrosunu şekillendirecek ve transferleri gerçekleştireceği de ifade edildi.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla toplam 22 mücadelede forma şansı bulan 25 yaşındaki golcü futbolcu Muriqi, 13 gol atarken 5'te asist sergiledi.

Kaynak: Süper Haber