Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin Kosovalı yıldızı Vedat Muriqi için transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor...

Özellikle İngiliz basını, 26 yaşındaki golcünün gelecek sezondan itibaren Ada’da forma giyebileceğini vurguladı.

Akşam'da yer alan habere göre; 'madaboutepl.net' Vedat’ı Tottenham ve Aston Villa’nın da istediğini vurguladı. Ancak West Bromwich Albion'un transferde bir adım önde olduğunu iddia edildi.  West Brom’un, Kosovalı golcü Vedat Muriqi için 18 milyon Pound bonservis bedeliyle Fenerbahçe’nin kapısını çalacağı öne sürüldü..

Haberin detaylarında, West Bromwich Albion’un Premier Lig’e çıkması halinde Sarı Lacivertli takımın Kosovalı golcüsü Muriqi’yi transfer edeceğini vurgulayan İngilizler, bu transferin Beşiktaş’ın eski hocası Slaven Bilic için harika olacağını da belirtti.

 Ada basını Kosovalı golcünün bu sezondaki istatistiklerini de göz önüne sererken; Fenerbahçe’nin mali açıdan zor durumda olacağı ifade edildi.

Öte yandan şu anda West Brom’u çalıştıran 51 yaşındaki teknik direktör Bilic, Al İttihad tarafından kovulmuştu.

FIFA bu ayrılıkla ilgili kararını verdi ve Hırvat hocaya 15 milyon euro ödenmesine hükmetti. Üstelik bu paranın 1 ay içinde Slaven Bilic’in hesabına yatırılmasını istedi.

Kaynak: Mynet Spor