Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında ağırladığı Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe'nin geçen sezon kadrosunda yer alan Vincent Janssen, Atiker Konyaspor maçında sürpriz yaptı.

Vincent Janssen Fenerbahçe'ye transfer olacak mı?

Bonservisi Tottenham'da bulunan Hollandalı golcü Vincent Janssen, ara transfer döneminde Fenerbahçe'nin gündemine gelmiş ancak anlaşma gerçekleşmemişti.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre Vincent Janssen, İstanbul'a gelerek Fenerbahçe ile Atiker Konyaspor arasında Ülker Stadyumu'nda oynanan maçı ailesiyle birlikte tribünden izledi.Maçtan önce soyunma odası koridorlarına inen Vincent Janssen, burada eski takım arkadaşları ve teknik direktör Aykut Kocaman ile hasret giderdi. Yıldız futbolcunun sürpriz ziyareti Alex de Souza'nın gölgesinde kaldı.

Fenerbahçe Alex de Souza'ya neden plaket vermedi?

Geçmişti Diego Lugana ve Stephane Appiah gibi yıldızlarının ziyaretlerinde plaket vermeyi ihmal etmeyen Fenerbahçe, Alex de Souza'yı es geçti. Fenerbahçe taraftarı konunun perde arkasını merak ederken gerçek ortaya çıktı. Hem eski teknik direktör Aykut Kocaman'ın rakip olması, hem de kritik maçta takımın konsantrasyonunun bozulmaması adına böyle bir durum oldu.

Maç öncesi FB TV'ye konuşan Alex, "Türkiye ile ilgili son 6 senede yaşadığım en mutlu gündü. Sanırım Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra 5 veya 6. kez Türkiye'ye geliyorum. Böyle bir gün geçirme fırsatım olmuştu. Stadı gezdim. Tesislere gittik. Tesislerdeki çalışanlar, eski dostlar, yenile hepsiyle vakit geçirdim. Açıkçası buna şüphesiz çok büyük bir haz, mutluluk verdi. Tekrardan başkanımız Ali Koç, yönetim kurulu üyelerine ve Fenerbahçe camiasına teşekkür ederim." dedi. 


Kaynak:Futbol Arena