Fenerbahçe'de Volkan Demirel'den kaleyi devralan Harun Tekin, Galatasaray'dan transfer edilen Serdar Aziz ve Jailson dışında görev yapan isimler, geçen yıl kadroda bulunan futbolcular... 

Skrtel, Valbuena, Soldado gibi oyuncular takımın ana gövdesini oluşturuyor. Dirar ve Mehmet Topal, Hasan ve Isla teknik direktör Ersun Yanal'ın vazgeçilmezleri.

Eljif Elmas ve Mehmet Ekici ise 10 numarada değişmeli kullanılıyor. Bu sezon gelenlerden Tolga Ciğerci sakat, Benzia, Slimani kadro dışı. Barış ve Reyes kiralık. Ayev, Zajc, Tolgay, Sadık yedek. Frey son maçta kadroya alınmadı. Moses sakatlıktan yeni çıktı. Ferdi ve Berke ise henüz A takıma hazır değil.

HARUN: BİR ANDA BUZ KESTİM

Kasımpaşa maçında Neustadter'in geri pasını ayağının altından kaçırarak gole neden olan Fenerbahçeli kaleci Harun Tekin, o an yaşadıklarını anlattı. Yaptığı büyük hata sonrası adeta buz kestiğini söyleyen Harun, "Hakem golü verdikten sonra Ersun hocam ile göz göze geldik. Bana, 'Hataya takılma, oyunda kal, devam et' dedi. Bu sözler beni motive etti. Elbette devre arasına 1-1 girmemiz ve o sırada soyunma odasında takım arkadaşlarımın bana olan desteği hayata yeniden dönmemi sağladı. Eğer puan kaybı olsaydı, bariz hatamdan dolayı büyük üzüntü yaşardım. Neyse ki 3-1 kazandık" şeklinde konuştu.




Kaynak:Sabah