UEFA’ya verilen kadro Fenerbahçe’de sıkıntıya neden oldu… Sarı-lacivertli takım 12 Şubat’ta Zenit’i ağırlayacağı maça Slimani ile çıkacak. Sakat olan Frey bu maça yetişemeyecek. Soldado ise adı kadroda yer aldığı için bu maçta oynayamayacak. Adı UEFA’ya bildirilen listede yer alan Sadık’ın da Zenit maçına yetişip yetişmeyeceği şüpheli. Serdar Aziz listeye yazılmadığı için Rus ekibine karşı Fenerbahçe, Roman-Skertel, ikilisiyle sahaya çıkabilir.

Ayrıca Fenerbahçe yeni transferlerden Zajc’ın yanı sıra son dönemin gözde isimleri Dirar ve Mehmet Ekici’yi de listeye ekleyemediği için yararlanamayacak. 

ADI UEFA’YA YAZILMAYAN MEHMET EKİCİ MUTSUZ OLDU

Teknik direktör Ersun Yanal, UEFA’ya bildirilen kadro öncesinde isimleri listeye yazmadığı; Soldado, Ekici, Zajc, Dirar ve Serdar’la bir toplantı yaptı. Özellikle kendisinin değilde yeni transfer Tolgay Arslan’ın listeye yazılmasına çok içerleyen son haftaların forma ismi Ekici’ye durumu anlattı. Nedenlerini açıkladı. Kendisinden beklentilerinin ligde olduğunu söyledi. Serdar ve Zajc’a yeni olduklarını anlatıp ikna etti. Soldado ile Dirar ise dışarıda kalmalarının sorumlusunu eski teknik ekip olduğunu savundu.


Kaynak:Fotospor