Sarı-lacivertli kulüp, İrfan Can Kahveci'nin Göztepe ile yapılan maçındaki "saldırısı" nedeni ile tedbir amaçlı olarak PFDK'ye sevk edilmesine sebep olan görüntülerle ilgili açıklama yayımladı.

Açıklamada, söz konusu görüntülerde İrfan Can ile Göztepeli futbolcu Atakan Çankaya arasında yaşananların futbol sahasında her hafta meydana gelen diyaloglardan farkının olmadığını ifade ederek , şu sözleri kullandı:

"Gün içerisinde ortaya çıkan görüntüler, genel sekreterimizin kulübümüz adına yapmış olduğu açıklama ve tespitlerin ne kadar doğru olduğunu gözler önüne sermiştir. Görüntülerde sabit olduğu üzere futbolcumuz İrfan Can Kahveci ile rakip oyuncu arasında gerçekleşen diyaloğun kesinlikle bir 'saldırı' niteliğinde olmadığı, bir itiş kakıştan ibaret olduğu net bir şekilde görülmektedir. Bu görüntüler doğrultusunda saldırı niteliği ile PFDK'ye sevk edilen futbolcumuz İrfan Can Kahveci'ye yönelik ilgili kurumun bu yapılan vahim hatayı düzelteceğine inanıyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak oyuncumuzun hakkını sonuna kadar savunacağımızı camiamıza ve tüm spor kamuoyuna bildiriyoruz."

KAYNAK: TRT SPOR