Fenerbahçe bu sezon şampiyonluk için mücadele verirken önümüzdeki sezon daha güçlü bir kadroya sahip olmanın da planlarını yapıyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın önceden tanıdığı ve takımında görmek istediği Arjantinli 10 numara Benega için olumlu gelişmeler yaşanıyor. Sezonun sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve bu sezon Sevilla'da harika bir performans gösteren Benega için İspanyol gazeteciler sosyal medyada Fenerbahçe'nin teklifini doğrularken kendisinin de Fenerbahçe'ye sıcak baktığını yazıyorlar. Sarı-Laciverli kulübün Arjantinli 10 numaraya yıllık 3.5 milyon Euro gibi yüksek bir ücret teklif ettiği, Türkiye'de vergilerin de düşük olduğu hesaba katılırsa bunun Benega için çok cazip olduğu ifade edildi.

FENERBAHÇE ELİNİ ERKEN TUTMAK İSTİYOR!

Arjantin Milli Takım forması da giyen ve ofansif yetenekleri dikkat çeken Banega'nın Avrupa'dan birçok talibi var. Bu yüzden elini erken tutmak isteyen Sarı-Lacivertliler, İspanya'da Valencia, Atletico Madrid ve Sevilla forması giymiş olan Arjantinli'yi şimdiden kıskaca almış durumda... Daha önce Valencia'da hayal kırıklığı yaratan Benega, Sevilla'da adeta yeniden doğru ve birçok kulübün radarına girdi.

BANEGA 35 KEZ MİLLİ TAKIM FORMASI GİYDİ

Yıllardır İspanya'da futbol oynayan Ever Banega, 35 kez Arjantin Milli Takım formasını giydi. 35 maçta rakip fileleri 3 kez havalandıran tecrübeli oyuncu orta sahanın dinamosu. Fenerbahçeli taraftarlar da Banega'nın transfer edilmesini istiyor.

İMZA PARASI ÖDENEBİLİR!

Banega'nın sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Piyasa değeri 15 milyon Euro civarında olan Arjantinli yıldız için Sarı- Lacivertli kulübün bir miktar imza parası vermesi gündeme gelebilir.