Fenerbahçe geçtiğimiz yaz ayında düştüğü yanlışa düşmemek için transferde elini çabuk tutuyor..

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan yıldızlara yönelen sportif direktör Comolli, İspanyol yıldız Fabregas'ın ardından Mousa Dembele'ye de kanca attı..

Comolli, Belçikalı yıldızla İngiltere'de bir araya gelecek..

COMOLLI MENAJERİ İLE ARKADAŞ

Dembele'nin menajeri ile de yakın ilişkileri bulunan Comolli, diğer Avrupa kulüplerinin önüne geçmek için çabuk hareket edecek.
.
82 KEZ BELÇİKA FORMASI GİYDİ

31 yaşında ve 1.85 boyunda olan Dembele, 82 kez Belçika Milli Takımın'da yer alarak kalitesini ispatlamış bir isim.
.
Merkez orta saha oynayan Dembele, takımın ihtiyacı olan bir futbolcu..

Bonservis parası vermeyecek olan Fenerbahçe, bir miktar imza parası ödemeyi planlıyor..

GELECEK SEZON PLANLAMASI YAPILACAK

Fenerbahçe, devre arasında gelecek sezonun planlamasını da yapacak. Her mevkiye takviye planlayan sarı lacivertli yönetim ayrıca sezon sonu sözleşmesi bitecek futbolculardan bazılarıyla yola devam etmek istiyor.
.
İLK HEDEF SKRTEL

Savunmanın vazgeçilmezi olan Martin Skrtel'in sezon sonu sözleşmesi sona eriyor. İskoç ekibi Glasgow Rangers'ın transfer listesinde olan Slovak savunmacı ile yönetim ocak ayında masaya oturmayı planlıyor..

Koeman da Comolli de tecrübeli savunmacıyla yola devam etme taraftarı. Skrtel'e 2 yıllık sözleşme teklif edilmesi bekleniyor..

KADRONUN VAZGEÇİLMEZİ NEUSTADTER

Sezon sonu sözleşmesi bitecek bir diğer isim Rus stoper Roman Neustadter. Sarı lacivertli yönetim, ligde ve Avrupa kupalarındaki tüm maçlarda ilk 11'de oynayarak sarı lacivertli takımın vazgeçilmezi olan Rus stoper Neustadter ile devre arasında masaya oturmayı hedefliyor. Rus stoper ligde 12, Avrupa Ligi'nde 4, Şampiyonlar Ligi'nde 2 maç olmak üzere toplam 18 maçın hepsinde 90 dakika oynadı ve 1620 dakika sahada kaldı..

STURRIDGE HAMLESİ

Sarı lacivertlilerin hedefindeki diğer isim ise İngiliz golcü Sturridge. Sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan yıldız futbolcu eğer İngiltere Futbol Federasyonu'nun 'Bahis oynayanlara bilgi verdiği' iddiasıyla başlattığı soruşturmada aklanırsa, yönetim harekete geçecek..

SOLDADO KARA LİSTEDE

Son olarak derbide Belhanda ile yaşadığı olaylar nedeniyle başkanın kara listesine giren Soldado, ocak ayında takım bulması halinde Sturridge'e ara transfer döneminde imza attırmak adına tüm imkanlar seferber edilecek..

COCU'NUN İSTEDİĞİ İSİM HALA TAKİPTE

Ukraynalı futbolcu, Phillip Cocu'nun istediği isimlerden biriydi. Cocu, PSV'den eski öğrencisi olan Zinchenko'yu, birçok farklı bölgede oynayabildiği için takımda görmeyi arzuluyordu. Hollandalı kovuldu ama yerine gelen Koeman'ın da 21 yaşındaki futbolcuyla ilgili olumlu rapor verdiği kaydedildi..

Zinchenko, sol bek, sol açık, orta saha ve forvet arkasında görev yapabiliyor. Sarı-Lacivertliler, Manchester City'de fazla forma şansı bulamayan Ukraynalı yıldızı sezon sonuna kadar kiralamak istiyor. Ancak sol bek Mendy'nin dizinden ameliyat olması nedeniyle İngiliz ekibi, bu teklife artık sıcak bakmayabilir..

ANDRE AYEW'İN TAPUSU ALINACAK

Sezon başında Swansea City'den kiralık olarak kadroya dahil edilen ve sergilediği performansla hem teknik ekipten hem de yönetimden tam not alan Andre Ayew'in bonservisinin alınması için ilk adım devre arasında atılacak. İngiliz kulübün nabzını yoklayacak olan yönetimin, Ayew'in kalmak istemesini kullanarak sezon sonu uygun fiyata işi bitirmesi bekleniyor..

RAFINHA YİNE GÜNDEMDE

Barcelona'nın yıldızı, yaz aylarında da Fenerbahçe'nin listesindeydi. Ancak hem Barça'nın teknik patronu Valverde oyuncuyu takımda tutmak istedi hem de Rafinha kalıp forma için savaşmak... Brezilyalı orta saha oyuncusu için işler istediği gibi gitmedi. 25 yaşındaki futbolu beklediği kadar şans bulamadı..

Sarı-Lacivertliler'in ocak ayında Rafinha için yeniden girişimde bulunması bekleniyor. Hedef, başarılı futbolcuyu ilk etapta sezon sonuna kadar kiralayıp, sezon sonunda bonservisini almaya çalışmak. Eğer Fenerbahçe Yönetimi, Rafinha'yı bu kez ikna etmeyi başarırsa; disiplinsiz hareketleriyle tepki çeken Benzia, Lille'e dönebilir..

ZENELI İÇİN KAPIŞMA

Arber Zeneli'nin adının Fenerbahçe ile anılması, bu futbolcuyu isteyen PSV ve Ajax'ı harekete geçirdi. Kosovalı futbolcunun Heerenveen'le olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Hollanda futbolunun iki devinin, Zeneli'ye yeni sezon için kontrat imzalatmak adına ocak ayında teklif yapacağı kaydedildi. 23 yaşındaki hücum oyuncusu için Sarı- Lacivertliler'in de teklif sunması bekleniyor..

Kanatlarda ve forvette görev yapabilen Zeneli, ligde 12 maçta yaptığı 7 asistle bu alanda zirvede bulunuyor. Ocak ayında yıldız futbolcu için Fenerbahçe, Ajax ve PSV arasında kıyasıya bir rekabet yaşanmasına kesin gözüyle bakılıyor..


Kaynak:Aspor