Sarı-Lacivertli ekip, transferde önceliği gençlere verdi. İlk olarak Altınordu’nun prensleri Barış Alıcı ve Berke Özer’e imza attıran Fenerbahçe, ardından Nijmegen’in 18 yaşındaki maestrosu Ferdi Kadıoğlu’nu kadrosuna kattı. Yabancı transferinde ise büyük bir sessizliğe gömülen Kanarya, iki bomba birden patlatmaya hazırlanıyor. Swansea’nin hücum oyuncusu Andre Ayew ile Tottenham’lı Vincent Janssen, Fenerbahçeli olmaya çok yakın.

Kendi Fener’e, kardeşi Leicester’a

Swansea ile yapılan pazarlıklar mutlu sonla noktalandı. Andre Ayew ve menaceriyle sürdürülen görüşmelerde de taraflar her konuda anlaştı. Ganalı hücum oyuncusu, hafta sonuna kadar İstanbul’a gelerek önce sağlık kontrollerinden geçirilecek, ardından da 1 yıllık kiralık sözleşmeye imza atacak. Bu arada Ayew’in kardeşi Jordan Ayew de Swansea’den ayrılıp, Leicester’ın yolunu tutmaya hazırlanıyor.

Bu kez fiyat 2 milyon Euro!

Fenerbahçe’ye bir mutlu haber de Vincent Janssen’den geldi. Tottenham’da takımla çalışmasına bile izin verilmeyen Hollandalı oyuncu için Sarı- Lacivertli yönetimin sunduğu şartlar kabul edildi. İngiliz Independent Gazetesi’ndeki habere göre Tottenham, bu hafta kadroda temizliğe başlayacak ve takımdan ayrılan ilk isim Vincent Janssen olacak. Geçtiğimiz sezon 23 yaşındaki forveti 5 milyon Euro’ya Fenerbahçe’ye kiralayan Londra temsilcisinin bu kez 2 milyon Euro’ya ‘evet’ dediği öne sürüldü. Janssen de kısa sürede İstanbul’a gelip imzayı atacak. Her iki oyuncu da 2 Ağustos’ta UEFA’ya bildirilecek listede yer alacak ve Benfica maçlarında sahaya çıkmak için Cocu’dan forma bekleyecek.





Kaynak:Fanatik