Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Yeni sezon çalışmalarını sessiz, sedasız sürdüren Sarı Lacivertli kulüpte Paulinho ve Andriy Yarmolenko konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Brezilya basını, Çin ekibi Guangzhou ile yollarını ayıran Paulinho yarışında Fenerbahçe'nin bir adım önde olduğunu iddia etti.

32 yaşındaki orta sahanın başka teklifler de almasına rağmen Avrupa'da kalmak istemesi nedeniyle Sarı Lacivertli takımı tercih etme olasılığının çok yüksek olduğu belirtiliyor.

Anlaşmanın 2 yıllık olacağı da çıkan haberler arasında yer alıyor.

Kanada yapılacak takviye konusunda ise Andriy Yarmolenko ismi yeniden öne çıkmış durumda. Fenerbahçe'nin, solak yıldız için kulübü West Ham United'a resmi teklif yaptığı öne sürüldü.

Öte yandan İngiliz ekibinin 1 senelik daha sözleşmesi bulunan Yarmolenko'nun satışına sıcak baktığı ifade ediliyor.

31 yaşındaki futbolcu, EURO 2020 finallerinde Ukrayna Milli Takımı ile çıktığı 5 karşılaşmada 2 gollük performans sergilemişti.

Andriy Yarmolenko'nun Premier Lig'de ise 47 kez giydiği West Ham United formasıyla 7 gol+3 asisti bulunuyor. Ukrayna Milli Takımı'nın demirbaşlarından Yarmolenko, ulusal formayı 99 kez terletti, 42 gole imza attı. Dinamo Kiev'de parlayan (340 maç/137 gol/90 asist) Andriy, 2017'de 25 milyon euro bonservis bedeliyle gittiği Dortmund'da bir sezon (26 maç/6 gol/6 asist) oynadıktan sonra 20 milyon euro karşılığında West Ham'ın yolunu tutmuştu.

Kaynak: Fotomaç