FenerbahçeGalatasaray derbisinin ardından klasik kadrosuna dönüyor. Mehmet Ekici ve Roberto Soldado ile başlasa da derbiden istediği neticeyi alamayan Fenerbahçe, Kayserispor deplasmanına ideal 11’i ile başlayacak.

Ligin etkili takımlarından olan Kayserispor, Kadıköy’deki ilk maçta Fenerbahçe'den puan almayı başarmıştı.Şimdi ise kendi evinde galibiyet planı yapıyor. Bunun farkında olan Fenerbahçe teknik heyeti, takım savunması en güçlü kadro ile deplasmandaki mücadeleye başlayacak. Bunun için de Mehmet Ekici ve Roberto Soldado kulübeye dönerken Aatıf ve Jose Fernandao ilk 11’de yer alacak.

Özellikle Aatıf’in ilk 11’e girmesi orta saha ve kanattaki savunmayı güçlendirecek. Daha dengeli bir oyun ortaya çıkacak. Ayrıca önde baskı da Fenerbahçe için çok önemli. Hem Aatıf hem de Jose Fernandao buna katkı sağlayacak oyuncular. Bunun yanı sıra yan toplar da gol umudu olarak duruyor.

Bu nedenle Jose Fernandao’nun ilk 11’de yer alması önemli bir avantaj olacak. İlk yarıda Kayserispor’u güçlü takım savunmasıyla durdurmayı planlayan Aykut Kocaman, ikinci yarıdaki hamlelerle netice almaya çalışacak.