Taraftarın bu ilgisinden faydalanmak isteyen dolandırıcılar da boş durmuyor... ''Kulüpten arıyoruz'' diyerek taraftara forma satmaya çalışan dolandırıcılar sarı lâcivertli taraftarların takımlarına duydukları sevgiyi suistimal ediyor.

Konuyla ilgili kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada ''Tele satış organizasyonu iptal edilmiştir'' denildi

İŞTE O AÇIKLAMA

Son dönemde Fenerium’ un, Fenerbahçe’mizin lisanslı ürünlerini tüm Türkiye’ de yaşayan taraftarlarımıza ulaştırma misyonu kapsamında oluşturduğu tele satış organizasyonunu fırsat bilerek taraftarlarımıza “kulüpten arıyoruz” algısı yaratarak lisanssız ürün satışı yapılmaya çalışıldığına dair tespitler mevcuttur.

Bu kapsamda taraftarlarımızı resmi tele satış operasyonumuzla ilgili gerek resmi sitemizden gerekse de Fenerbahçe televizyonu üzerinden birçok defa bilgilendirme çaba ve çalışmalarımız olduysa da taraftarlarımızın mağduriyetlerinin devam ettiği üzülerek görülmüştür. Bu konuyla ilgili hukuki mücadelemiz sürmekle birlikte taraftarlarımızın bu durumdan daha fazla zarar görmemesi adına RESMİ TELE SATIŞ ORGANİZASYONUNUN SONLANDIRILMASI KARARI ALINMIŞTIR.

25 Şubat 2018 tarihi itibarıyla Fenerium’ un telefonla ürün satış operasyonu sonlandırılmıştır. Dolayısıyla bu tarihten itibaren Fenerium’ un forma dahil hiçbir ürünü telefon üzerinden SATILMAYACAKTIR. Bu kapsamda taraftarlarımıza ulaşacak tüm aramaların GAYRİ RESMİ yani SAHTE ÜRÜN SATIŞI amacıyla yapılmış olacağını, DOLAYISIYLA TELEFONLA ÜRÜN SATIŞI AMACIYLA YAPILACAK ARAMALARA KESİNLİKLE ve KESİNLİKLE İTİBAR EDİLMEMESİNİönemle rica ediyoruz.
Saygılarımızla,
Fenerbahçe Spor Ürünleri San. ve Tic. AŞ